Vattentvätt som ger resultat

Välkommen till ett modernt tvätteri med decennier av tvättkunskap i bagaget! Här kan du få hjälp med tvätt av känsliga plagg såväl som lämna bort vardagstvätten. Vi finns i hela Dalarna och på ett av elva inlämnings- och utlämningsställen hämtar du och lämnar du bekvämt din tvätt. Ren, väldoftande, struken, stärkt och manglad, helt beroende av vad du dina plagg, sänglinnen och textilier behöver. För oss är tvätt ett hantverk som vi är stolta över att bevara och utveckla. Hos oss får du ett tvätteri som behärskar alla delar i kedjan, både vad gäller bedömning av textiliers olika kondition, tvättmetoder samt förarbete och efterbehandling.
  
När du lämnar in tvätt hos oss ingår alltid en besiktning och bedömning av hur klädesplaggen och textilierna ska tvättas. Finns det utmanade fläckar eller tygdelar som är slitna diskuterar vi alltid tvättmetod tillsammans med dig innan vi sätter igång tvättprocesen. Normalt tar ett tvättuppdrag sju dagar, men vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose dina behov.

Moderna tvättmaskiner med effekt och omsorg

I vattentvätt är maskinens kapacitet och förmåga avgörande för resultatet. Hos oss hittar du det bästa från Electrolux där varje maskin är anpassad och utvecklad för professionell tvätt. För oss är det också viktigt att tvättmaskinerna är så energisnåla som möjligt och det är möjligt att med så lite tvättmedel som möjligt få ett riktigt bra resultat. Tillsammans med våra leverantörer arbetar vi ständigt med att utveckla konsten att tvätta smartare och hållbarare. Så snart ett tvättmedel eller en behandling kan visa resultat och mindre miljöpåverkan ser vi till att passa in det i produktionen. 

Fullservice till privatpersoner och företag

När det gäller tvätt är vi alltid redo för stora och små utmaningar. Hos kan företag lämna in sina arbetskläder, hyra entrémattor eller få hjälp med att tvätta butiksmattorna regelbundet. Precis som du som privatkund kan få hjälp med att tvätta kläder, unna dig rena och nymanglade lakan eller få hjälp med att rädda kärt arvegods i form av textilier. Ställ en fråga och vi ger dig ett snabbt och ärligt svar. Hos oss är alltid service, kunskap och ett rent resultat i fokus!