Kemtvätt med finess

Kemtvätt är en väl beprövad metod för att rengöra och tvätta plagg som inte tål vanlig maskintvätt. Kemtvätt har använts sedan i början av 1800-talet, och även om principerna är detsamma så har metoden utvecklats enormt genom åren. Hos oss får dina plagg och textilier alltid en modern och skonsam kemtvätt efter alla konstens regler. Tillsammans med underleverantörer arbetar vi för att minska användanet av kemikalier så mycket som möjligt, utan att resultatet försämras. För oss är kemtvätt ett hantverk, precis som strykning, mangling och stärkning. Vi behärskar alla grenarn, vilket ger dig alla möjligheter att hålla dina kläder och textilier snygga längre, använder dem mer och värdet av dem bevaras. . ​​​​​​​Välkommen!

När du lämnar in tvätt hos oss ingår alltid en besiktning och bedömning av hur klädesplaggen och textilierna ska tvättas. Finns det utmanade fläckar eller tygdelar som är slitna diskuterar vi alltid tvättmetod tillsammans med dig innan vi sätter igång tvättprocesen. Normalt tar ett tvättuppdrag sju dagar, men vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose dina behov.​​​​​​​

Miljövänligare kemtvätt med wetcleaning

Wetcleaning är en förhållandevis ny och mer miljövänlig form av kemtvätt. Wetcleaning fungerar ofta väldigt väl på material som ull, silke och kashmir, material som normalt kräver kemtvätt. Det vill säga plagg som krymper i storlek, materialet förstörs och plagget förlorar formen om det tvättas i en vanlig tvättmaskin. Metoden innebär att biologiskt nedbrytbara tvättmedel och rengöringsmedel tillsammans med tryck och små mängder vatten används på kläder och textilier. Wetcleaning minskar användandet av kemiska medel och ger goda resultat. Hos oss finns stor kunskap om vilka plagg och textilier som passar bäst för vanlig kemtvätt eller wetcleaning; du kan vara helt trygg med att din tvätt får den mest effektiva och skonsamma behandlingen.

Fullservice till privatpersoner och företag

När det gäller tvätt är vi alltid redo för stora och små utmaningar. Hos kan företag lämna in sina arbetskläder, hyra entrémattor eller få hjälp med att tvätta butiksmattorna regelbundet. Precis som du som privatkund kan få hjälp med att tvätta kläder, unna dig rena och nymanglade lakan eller få hjälp med att rädda kärt arvegods i form av textilier. Ställ en fråga och vi ger dig ett snabbt och ärligt svar. Hos oss är service, kunskap och ett rent resultat i fokus!