Hyr tvättutrustning av oss

Oavsett om du är företagare eller privatperson, ibland är det bättre att göra saker själv. Hos oss kan du hyra en textilvättsmaskin när du vill tvätta entrémattor, soffor, mattor eller bilklädsel. Maskinen hjälper till att rengöra varje fiber på djupet med en effektiv kombination av schamponering och ånga. Tvättmaskinen kostar 375 kr per dygn och då ingår tvättmedel som räcker till 40 kvadratmeter. Du kan hyra maskin hos oss i Dalarna och Falun, beroende på vad som passar dig bäst. Boka direkt genom att skicka ett meddelande eller ett mejl till oss. Välkommen med din förfrågan!

Goda råd vid mattvätt med hjälp av maskin:

  • Finns det tvättråd, så följ alltid dessa.
  • Fråga alltid oss om vilken matta du vill tvätta. Handknutna mattor, äkta mattor, nålfiltsmattor och indiska bomullsmattor ska till exempel alltid tvättas av fackman.
  • Vid tvätt av heltäckningsmatta, se till att inte använda för mycket schampo. Det kan göra att torktiden blir för lång och fukt samlas under mattan.

Vill du hyra entrémattor?

Är du företagare och driver en butik eller har företagslokal eller kontor? Hyr en entrématta så har du alltid ett första intryck som är rent och välkomnande. Efter behov byts mattorna ut och du har alltid en ren entrématta i din lokal. Det finns två storlekar att välja mellan 150 x 85 cm eller 150 x 200 cm. Skicka ett meddelande eller ett mejl, så hjälper vi dig.