Gardintvätt varje säsong

Rena gardiner gör mycket för en fräsch atmosfär, men kan vara svåra att tvätta och få snygga efter tvätt. Det är bra att vädra och skaka dem med jämna mellanrum men bjud gärna hemmets gardiner på en tvätt ett par gånger om året, så får du bort damm och smuts från tygfibrerna. Hos oss finns både kemtvätt, wetcleaning och vattentvätt som är redo att ge dina textilier rengöring på djupet. Tillsammans med stor kunskap om hur spets, broderier och andra dekorsömmar tvättas bäst får du ett resultat du garanterat blir nöjd med.

Välskötta gardiner gör hemmet vackrare

Lämna du in dina gardiner till oss, så lägger du dem i yrkeshänder som har lång och gedigen erfarenhet av vård och rengöring av textilier. Oavsett material så kan vi ta hand om dina gardiner och ge dem en renovering, en tvätt och en efterbehandling som gör att de känns som nya igen. Vid inlämningen bestämmer vi tillsammans om kemtvätt, kemtvätt med vatten eller vanlig vattentvätt är det som passar dina textilier bäst. Finns det skador så kan vi se till att du får sömmar och andra slitna ytor lagade och renoverade innan tvättningen. Efter rengöringen så pressas, stärks och manglas gardinerna. Sedan är de klara att hängas upp och sprida trivsel igen!
 

Företagstvätt av gardiner

Företagare, förskolor, skolor, mindre hotell och restauranger i Dalarna som behöver hjälp med tvätt av textilier och gardiner är varmt välkomna att använda oss. Här får du en partner som föredrar ett nära och flexibelt samarbete med sina kunder, har decennier av erfarenhet i tvätteribranschen och kan service. Du kan lämna och hämta tvätt i Falun och Borlänge plus på nio andra inlämningställen. Har du frågor eller vill ha en offert från oss är det bara att skicka ett meddelande ​​​​​​​eller kontakta oss på 023 262 60. Välkomna!