Landets äldsta kemtvätt

Bergeå Kem- & Vattentvätt bygger på en lång tradition av kunskap om textiltvätt, tyger, tygfibrer och omsorg om kläder och textilier. Idag har företaget och företagsnamnet funnits i cirka sju decennier och är störst i Dalarna på kem- och vattentvätt. Bergeå Kem- & Vattentvätt är ett tvätteri som ger privatpersoner såväl som företag fullservice. Idag kan du lämna in och hämta tvätt på elva olika ställen i regionen, från Avesta-Krylbo i söder till Mora i norr. Gör det! Hos oss får du hantverkskunnande och fingertoppskänsla som gör att dina kläder och textilier blir rena och håller längre.

En ren tvätt och en ärlig bedömning

Att få bort fläckar på slitna tygytor och vårda gamla älskade plagg är ett detektivarbete. Ibland är det svårt att veta exakt vad fläckarna innehåller eller vilket material tygfibrerna egentligen består av. Hos oss får du alltid en ärlig bedömning och rak dialog om vad, kan och bör göras för dina kläder. I de allra flesta fall så går det att göra mycket och du får ett perfekt resultat tillbaka, men vi gör aldrig något som vi vet inte kommer att fungera. Du får alltid en ärlig bedömning av oss innan processen startar och finns det det minsta osäkerhet i hur materialet kan påverkas, så stämmer vi av med dig innan vi går vidare.

Trygg tvätt är tvättmetoder som fungerar

När du väljer Bergeå Kem- & Vattentvätt så får du tillgång till all  kunskap vi har samlat på oss under de senaste decennierna. Men du får också framtiden med de nya tvättmetoder som vi vet fungerar. Med nära samarbete med leverantörer av tvättmaskiner, tvättmedel och produkter så ser vi till att vara uppdaterade med det som vi vet fungerar. Hos oss testas allt vi använder mycket noggrannt innan det blir en lösning som vi erbjuder till våra kunder.

Fullservice till privatpersoner och företag

När det gäller tvätt är vi alltid redo för stora och små utmaningar. Hos oss kan företag lämna in sina arbetskläder, hyra entrémattor eller få hjälp med att tvätta butiksmattorna regelbundet. Precis som du som privatkund kan få hjälp med att tvätta kläder, unna dig rena och nymanglade lakan eller få hjälp med att rädda kärt arvegods i form av textilier. Ställ en fråga och vi ger dig ett snabbt och ärligt svar. Hos oss är alltid service, kunskap och ett rent resultat i fokus!