Tvätt av arbetskläder

Att alltid har rena arbetskläder gör jobbet roligare, din arbetsmiljö bättre och du kan vara säker på att ditt goda intryck förstärks ytterligare. Hos oss kan du lämna in arbetskläder och snabbt få dem tvättade och rena tillbaka. Behöver du hjälp med lagning av kläder kan vi också hjälpa till med det. Du kan lägga upp tvättintervaller och inlämningar som det passar dig. Bergeå Kem- & Vattentvätt har just nu elva olika inlämnings- och utlämningsställen för tvätt, vilket gör att du som är företagare i Dalarna alltid kan hitta ett ombud i närheten av dig och din verksamhet.

Vill du veta mer om tvätt av arbetskläder?

Börja med att skicka ett meddelande till oss, eller kontakta oss via info@bergeakemtvatt.se. Du är också alltid varmt välkommen till butikerna i Falun och Borlänge, så kan du direkt ställa alla frågor, få svar och vi kan tillsammans hitta en lösning som passar dina behov.

Smart tvättservice till företag och organisationer

Genom åren har vi hjälpt skolor, föreningar, äldreboende, hantverkare, restauranger och andra företagare att förenkla och underlätta arbetslivet. Med en lokal aktör som kan både tvättutmaningar och har stor erfarenhet av att hjälpa företag får du personlig service och stort kunnande i samma erbjudande. För dig som driver ett mindre hotell, pensionat eller vandrarhem kan självklart också få hjälp med tvätt av sänglinne, dukar eller andra textilier. Allt du behöver göra är att skicka ett meddelande. Du är också varmt välkommen till våra butik i Falun eller Borlänge.