Vad vill du ha tvättat? 

Vill du bädda med rena och nymanglade lakan, ha hjälp med tvätt av smutsiga och välanvända arbetskläder, få bort fläckar från frackskjortan eller tvätta antika dukar utan att förstöra spetsbroderierna? Hos oss blir dina kläder och textilier rena, stärkta och strukna med kunskap, erfarenhet och omsorg. Klicka på den tjänst du vill veta mer om eller skicka en förfrågan till oss, så får du snabbt tvätthjälp från oss.

Kemtvätt

Vattentvätt

Gardintvätt

Lakan och påslakan 

Dukar och servetter

Mattor

Arbetskläder

Bröllop och övriga festkläder (kostym)

Det är en konst att tvätta

Hos oss finns över fem decenniers erfarenhet av kemtvätt, vattentvätt och fläckborttagning. Det är ett hantverk som vårdar och förlänger livet på dina kläder och textilier, och du kan tryggt vända dig till oss när du behöver vill ha kunnig hjälp som snabbt ger dig dina kläder tillbaka. Med elva inlämningsställen, från Mora i norr till Avesta-Krylbo i söder, får du alltid Dalarnas närmaste kemtvätt när du väljer oss.

När du lämnar in kläder och textilier
Det finns alltid möjlighet att förbättra ett plaggs eller textiliers kondition, men för allra bästa resultat bör du följa följande råd:
  • Låt inte kläder eller textilier vänta på tvätt och rengöring om de har fläckar. Lämna in dem till oss direkt, så blir resultatet garanterat bättre. Ju kortare tid fläcken har suttit desto lättare blir den att få bort och ju mindre belastning blir det på tygfibrerna.
  • Finns det hål i kläderna eller har någon söm släppt? Laga kläderna först trots att de är otvättade så sliter du inte onödigt mycket på tygfibrerna.
  • Vid all inlämning gör vi en besiktning av plagget innan vi bestämmer tvättmetod. Detta stäms alltid av med dig som kund innan tvätt- och tvättbehandling börjar. 

Räkna med att det kan ta upp till en arbetsvecka innan inlämnad tvätt kan hämtas ut. Du får dock alltid en tiduppskattning när du lämnar in din beställning, och uppstår en akut situation så gör vi allt för att lösa den.