Dukar och servetter

Att duka med vackra dukar och tygservetter gör mycket för festens inramning och atmosfär, precis som en vacker duk kan få en torsdagsmiddag i november bli lite extra trevlig. Har du fått matfläckar, spillt vin eller stearindroppar på dina dukar är det till oss du ska lämna dem. Bergeå Kem- & Vattentvätt har arbetat med kemtvätt och fläckborttagning i flera decennier. Tillsammans med oss får du tillbaka rena och nystrukna dukar som är redo för nästa måltid. Har du antika dukar som gulnat av ålder eller som är använda och spillda på, ska du absolut lämna dem till oss för renovering och tvätt. Ju snabbare du lämnar i smutsiga textilier, desto enklare blir det att lösa upp fläckar och få bort dem utan att utsätta tygfibrerna för alltför hårt tryck. Försök inte ta bort fläckar själv. Lämna dukarna och tygservetterna eller linneservetterna som de är och välj proffs. Det tjänar du på. 

Ge antika dukar ny känsla med rätt tvätt

Det finns många metoder och lösningar för att rädda en antik duk och få bort tråkiga fläckar. Vi har stor vana av att hantera kombinationen känsliga material och hårt smutade textilier. Kemtvätt kan restaurera, förnya och förbättra konditionen på textilier, så du ska alltid ge oss en chans och låta oss titta på duken eller textilierna du vill ha hjälp med. Kan du, så tänk på att ju tidigare du kan lämna in textilier till oss, desto lättare blir det att få bort fläckar. Oavsett om dina textilier är gamla eller nyinköpta: Försök inte ta bort fläcken själv, utan lämna in dukarna och linneservetterna som de är, så har du alla möjligheter att få dem tillbaka i perfekt skick. Allt du behöver göra är att skicka ett meddelande till oss, besöka vår butik i Borlänge eller Falun, så får du snabbt pris och svar på dina tvättfrågor. Välkommen!

Hyr dukar och servetter av oss

Är det dags för släktkalas, bröllop eller student? Välj bort trista pappersdukar och servera mat, tilltugg och förfriskningar på vackra textildukar istället. Hyr, smidigt och bekvämt, både dukar och linneservetter av Bergeå Kem- & Vattentvätt, så förhöjer du festens atmosfär och slipper jobb med tvätt och fläckbortagning efteråt. Dukarna är 135 x 240 cm stora. Servetterna hyr du i buntar om xx. Kontakta oss, så får du förslag på pris och upplägg. Skicka ett meddelande eller mejla oss på bergea@telia.com, så blir kalaset vackrare och mycket enklare.